ANSPDCP

Protectia datelor

GD AERIUM SRL, operatorul acestui magazin online, este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub nr. 32299/2014.

Prin comenzile pe care le realizati, consultand oferta site-ului nostru,  ne oferiti acordul expres și neechivoc ca datele dvs personale să fie prelucrate de către GD AERIUM SRL, operatorul www.aerium.ro

Nota de informare privind protectia datelor personale

According to the requirements Law nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, www.aerium.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe www.aerium.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.
Astfel, www.aerium.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. www.aerium.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.aerium.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, printr-o solicitare scrisa, trimisa la adresa din sectiunea contact, from the e-mail address provided by the customer when creating the account.
Your personal data will be used for the purpose for which you provided it, to administer, support and evaluate our services and prevent breaches of security, the law and our contractual terms.
De asemenea, www.aerium.ro va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.
Your personal information can also be provided to the Prosecutor's Office, the Police, the Courts and other authorized state bodies, based on and within the limits of the legal provisions and as a result of express requests.
according to Law nr. 677/2001, benefit from the right of access, intervention on the data, the right not to be subject to an individual decision and the right to go to court. At the same time, you have the right to object to the processing of your personal data and to request the deletion of the data, except in the cases provided by law. To exercise these rights, you can send us a written, dated and signed request to the address: contact@aerium.ro