Reinterpretam Natura

Reinventam modul de a privi plantele ambientale

Ne simtim mai fericiti cand suntem aproape de natura, dar avem o viata tot mai urban-aglomerata. Si cum natura incepe sa ne cam lipseasca, am ales sa culegem si sa aducem franturi din ea, mai aproape de noi, sub forma unor scene minimalist interpretate din natura sau chiar imaginate.
Plantele aeriene sunt plante deosebite, care, asemenea orhideelor si altor plante epifite, nu au nevoie de pamant ca sa traiasca.  Datorita raritatii lor, au fost aproape necunoscute pana recent, dar  devin din ce in ce mai populare peste tot in lume, cucerind prin aspectul lor minimalist si neobisnuit care le ofera o personalitate aparte. In plus, sunt foarte rezistente, chiar si pentru cei mai neexperimentati dintre noi.
O alternativa inedita la clasicele plante în ghivece, plantele aeriene deschid posibilitati nenumarate in a decora si amenaja orice fel de interior, fie el acasa, la birou sau intr-o cafenea. Din dorinta de a aduce plantele aeriene in viata oamenilor, am creat primele produse de design, lucrate manual in Romania, cu plante aeriene. Accesorii decorative, pentru casa sau birou, cadouri pentru prieteni, rude sau colegi, plantele aeriene sunt considerate de unii oameni, “the next best thing” in lumea plantelor. Nepretentioase si cu personalitate, plantele aeriene vor transforma orice spatiu intr-o experienta.
Lucram cu sticla, lemn, ceramica si alte materiale pentru a pune in evidenta frumusetea plantelor aeriene si pentru a crea un cadru deosebit in care sa creasca si sa infloreasca in preajma ta. Pana in prezent am colaborat cu arhitecti, designeri, agentii de publicitate si am participat la expozitii de design si targuri de design din Romania si din strainatate, printre cele mai importante fiind Romanian Design Week 2015, Design your Christmas Bucuresti – Graz, Austria, Concursul International Solar Decathlon Europe 2014 – Versailles, Franta, Anuala de Arhitectura.
Dacă sunteti curiosi sa descoperiti mai indeaproape farmecul plantelor aeriene, puteti gasi o parte dintre produsele Aerium si la: Carturesti, Intro, Dizainar si La Maison des Jardins.